Mõtlesin, et pole ammu lchf-pitsat teinud, aga leidsin täna ühest FB grupist pitsale sarnaneva toote, mis tundus huvitav, tegin hoopis seda. Retsept on siin lingis.
Meil tuli selline. Tegime rullikeeramise lihtsamaks ja panime ta lihtsalt kaheks kokku nii nagu vanasti lehttaignapirukaid sai tehtud. Tavalise tomatikastme asemel on piruka vahel Eldorado ürtidega tomatipasta, mida Selverist saab (siuke paki sees, neid on erineva maitsega) ja seda uhasin pirukasse ikka palju kohe. Mozarellat on ka poole rohkem kui retseptis ja taignas on ühe muna asemel kaks. Ma kohe ei saa ühtegi asja täpselt retsepti järgi teha, sest tunne ütleb, et peab muutma seda ja teist. Noh, et oleks ilusam ja seisaks paremini koos. Lasin natuke küpsetamise lõpus piruka pöördõhuga ka üle, ikka ilu ja krõbeduse pärast. Maitseb väga hea.
Ma ka täna nägin seda retsepti ja mõtlesin, et peaks proovima. Jumalast suu hakkas vett jooksma praegu selle pildi peale 🙂