Saunalava valmis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Siin ma hakkan aelema nii, et on kohe 🙂

Mrt laenas Kaltsilt höövelmasinat, aga väga palju seda ei pruukindki, ainult astmelauad lasi üle. Kusjuures ei ole pinnuline üldsegi mitte. Pooltoorest lauda ei höövelda ikka midagi. Oma puidutöökoja ta püstitas ületeenaabri garaaži katuse alla, otse tänava äärde, sest naabrimees kuulis, et mees peab hakkama omale kolmefaasilist voolu orgunnima ja kutsus enda juurde tegema, et tal on. Ja kaabel, mille Mrt unustas Kaltsi juurest kaasa küsida, oli ka naabril olemas. Nii neil oligi siin täna äge kollektiivne ehitamine, naaber ise plaatis oma sauna pesuruumi ja Mrt sebis sealsamas laudu hööveldada. Hea ikka, kui naabreid on.

Saab siis nalja näha, milliseks lava kuivab. Kui tuksi läheb, saab iga kell teha uuesti ja õigesti, meil metsas haaba küll. Peaasi, et töö ilmast otsa ei saaks 🙂

4 kommentaari to “Saunalava valmis”

  1. Maire ütleb:

    Kas sa sinna pikutama ka mahud?

  2. ylle ütleb:

    Ma mahun sinna igatepidi 🙂

  3. ylle ütleb:

    Mulle tegelikult ei meeldi saunalaval pikutada, ma tavaliselt istun seal, põlved lõua all. Muidu kui lava veel 20 senti laiem oleks, saaksin pikali olles jalad ka välja sirutada, see on 1,36cm lai. Mõnusalt palju on aelemise pinda mõlemal kõrgusel.

  4. Maire ütleb:

    Ma alati pikutan, muidu kuumeneb kuppel üle 🙂

Leave a Reply