Taasleitud maitse – kirssidega toorjuustukook

Tegelikult ei teinud ma mingit uut kooki, meie “igapäevast” purukooki tegin. Meil olid kappi seisma jäänud külmutatud kirsid, mille tahtsin ära realiseerida. Katsin klaasvormi põhja paksult kirssidega ja laotasin peale me traditsioonilise purutaigna – 1,5dl kookosjahu, 1,5 dl mandlijahu, 1 tl kaneeli, 120g võid. Bakery+ magustajat panin seekord taignasse 2 tl, sest kirsse oli palju ja need on hapud. Vanilli ei pannud. 30 minutit 180-kraadises ahjus ja valmis oligi.

Kooki sõime kreemiga, mis vahustatud 200ml vahukoorest, 1 pk Philadelphia toorjuustust ja 2 spl erütritoolist. Philadelphia teeb kreemi mõnusalt soolakaks ja koos purutaigna ja kirssidega moodustub täpselt selline maitse nagu mäletan olevat Digestive küpsistest põhjaga toorjuustukoogil.

DSC_0006 Või-ma-tult maitsev, ma ütlen teile!!!

Mitte millestki ei pea sa puudust tundma, kui suhkrut-jahu ei söö 🙂

EDIT: Veel üks pilt:

DSC_0010

Leave a Reply