Lihtne hakklihavorm

Eile oli selline kena õhtu, kus meil oli äkitsi isegi endal aega süüa teha, ei pidanudki slow cookerit okupeerima ega Selveri soojaletti kammima. Meisterdasime lihtsa hakklihavormi, millesarnast olin ühe rootslase blogis näinud, aga nagu ikka, leelotasime omal viisil.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Vormi põhja määrisime võiga, selle peale Philadelphia Classic nii õhukese kihina nagu ühest karbist jätkus. 600 g hakkliha praadisime sibula ja küüslauguga natuke läbi (pipart-soola ka) ja laotasime pannile, selle otsa värsket tšillipipart (mida oleks võinud julgemalt panna), oliive ja pärlsibulaid. Kogu kraami valasime üle ühe suure paki kohvikoorega, milles neli lahtiklopitud muna. Mrt riivis kuhugi sinna vahele üht kõva juustu ka veel, et saaks tummisem. Küpses 225-kraadises ahjus 25 minutit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Täiega njämma, liiga hea.

Leave a Reply